Christian Kok Mediaproducties, Amsterdam
professionele filmproducties
bel 020 789 1000DVD's
De bekendste manier om de geproduceerde film weer te geven is op een DVD.

Het maken van meerdere DVD's is goedkoop en het medium is geschikt om als promotiemateriaal verspreid te worden. Ook per post kan een DVD makkelijk verzonden worden.
De DVD's worden compleet met kleuren opberghoes opgeleverd.Business cards cd-roms
Een totaal nieuwe manier om uw bedrijfsfilm te laten zien. U krijgt een film in de vorm van een business kaartje. Hiermee kunt u op een originele wijze uw bedrijf of organisatie laten zien.

De rechthoekige business card cd-rom is afspeelbaar in vrijwel alle computers en bevat de filmproductie, een digitale brochure en een link naar de website. De business card cd-rom is volledig vormgegeven in de huisstijl van uw organisatie.

Klanten die hier mee bekend zijn omschrijven het als: ‘geniaal en briljant’.USB-sticks
De USB-stick brengen wij op een totale nieuwe manier.
Deze bevat de filmproductie, een digitale brochure en een link naar de website. De USB-stick is volledig vormgegeven in de huisstijl van uw organisatie.

De USB-stick blijft waarden vertegenwoordigen en zal dus nooit worden weggegooid. Uw bedrijfsnaam blijft ten alle tijden zichtbaar.
Broadcasting
Alle geproduceerde filmproducties hebben de kwaliteit voor televisie-uitzendingen. Mocht uw filmproductie een commercial, rapportage of infomercial zijn? Dan verzorgen wij de uitzendingen op de lokale, regionale en landelijke TV.


Nerrowcasting
Nerrowcasting is het tonen van filmproducties op audio/visuele displays om zo uw klanten te benaderen op een specifieke locatie. Wij bieden u films aan die zoveel mogelijk content gericht zijn aan de ontvanger.

Een mooi voorbeeld is een display in uw stand. Wij verzorgen voor u de juiste filmproductie die de aandacht van de beursbezoeker direct trekt.


Internetfilm
Met een geschikte video player en de juiste video decodering zorgen wij er voor dat vrijwel ieder website bezoeker uw filmproducties vlekkeloos zonder haperingen kunt bekijken.Vindbaarheid met filmproducties
Met een filmproductie boven aan een zoekopdracht op internet komen?

Filmproducties zijn een perfecte manier om door zoekmachines gevonden te worden. Door slimme technieken te gebruiken kunnen wij ervoor zorgen dat zoekmachines als Google en MSN uw filmproductie indexeert.


Dat zit zo: YouTube is reeds overgenomen door Google en wordt volledig geïndexeerd door de Google zoekmachines. MSN video is onderdeel van MSN search en wordt volledig geïndexeerd door de MSN search zoekmachines.

Wij helpen u graag om uw video vindbaar te maken op internet.


Seminar registratie

Nieuwsbrief video

Instructiefilm

Bedrijfsfilm