Christian Kok Mediaproducties, Amsterdam
professionele filmproducties
bel 020 789 1000


Ons team
Christian Kok Mediaproducties werkt met een jong, fris en ambitieus team. Het team staat voor kwaliteit en zal doorwerken tot het beste resultaat. Het team bestaat uit ervaren professioneel freelance personeel met elk hun eigen vakgebied.

 

Chris Kok
Producent & Regisseur

producent

Chris is ondernemer en ondernemend. Hij houdt van duurzaamheid waardoor de waarde blijvend is. Chris is een beelddenker en heeft dus een talent dat in de media een groot succes is. Hij heeft veel inzicht in beelden en de compositie als geheel van een filmproductie.

Chris heeft ervaring opgedaan bij o.a. Omroep Flevoland, AT5, Talpa en Campinglife.

Zoek Chris Kok op LinkedIn

Floris Parlevliet
Cameraman

Floris is een filmische cameraman, als uw bedrijfsfilm een luxe sfeer dient uit te dragen is Floris de uitgelezen man om dit op de juiste manier in beeld te brengen.

Meerdere korte speelfilms staan op zijn naam als cameraman.

Jeroen Tietema
Webdeveloper

Jeroen verzorgt voor de perfecte combinatie van web en film. Door de ontwikkelde filmproducties zo toe te passen met webapplicaties en websites, haal je hiermee de meeste resultaten.

Film is steeds meer toereikend via internet. Juist deze koppeling maakt vaak het verschil. Het is goedkoop toe te passen en je hoeft nooit meer DVD's na te bestellen.

Hans Dijkman
Cameraman & Steadicam operator

Hans is dé cameraman van Hilversum aan het worden. Dagelijks werkt hij voor nationale televisieprogramma's.

Hans werkt met zeer geavanceerde apparatuur in HD kwaliteit. Het pareltje waar Hans zich in heeft gespecialiseerd is het werken met de steadicam. Een steadicam geeft een zeer grote dimensie in de film en maakt de filmproductie overweldigend indrukwekkend.

 

Over ons
Door middel van een film maken we het bedrijfsleven simpeler. Waar soms honderden woorden voor nodig zijn, kan een film in 2 minuten duidelijkheid bieden. Jarenlange ervaring biedt u films en shots van optimale kwaliteit. Vele samenwerkingen met bedrijven biedt ons het inzicht wat u nodig heeft. Wij staan voor een open en simpele wereld.

Ons product maakt bedrijven open en zichtbaar voor klanten. In de toekomst willen wij alle bedrijven die zich kenbaar willen maken in beeld brengen.

 

Prijzen
Christian Kok Mediaproducties werkt elke productie individueel af waardoor elke filmproductie op maat gemaakt is. De beste manier om de prijzen voor de filmproducties te bepalen is door de omvang van het project samen te vatten in een nette offerte. De prijs komt dus niet neer op de lengte van de film, locatie of soort filmproductie. De omvang van het project bepaalt de prijs.

Wij staan voor kwaliteit en een zo’n goed mogelijke film voor onze klant. Zo bespreken wij van te voren altijd wat de klant precies wil. Aan de hand van deze informatie stellen wij samen met u de juiste prijs vast die aansluit op uw budget.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Bedrijfsgegevens
BTW nummer: NL1744.89.766.B01
Kamer van Koophandel nummer: 34346965
Algemene voorwaarden: Deze voorwaarden zijn bij ons kosteloos op te vragen.

 

Milieu en MVO
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt onze organisatie verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People).

Blij verrast heeft het duurzame ondernemen onze organisatie financieel veel bespaard. Doelstelling is duurzaam ondernemen met het oog op het milieu en MVO.

  Als organisatie kiezen wij o.a. voor het gebruik van FSC gecertificeerd papier voor onze drukwerken en printpapier. Daarnaast recyclen en scheiden wij het oude papier.
       
  We rijden in GreenWheels auto's waardoor we geen wagenpark nodig hebben. Kosten als parkeergeld en onderhoud blijven hierdoor bespaard.

       
  Essent helpt ons gebruik te maken van groene stroom. Wij stimuleren hiermee het gebruik van alternatieve energiebronnen.
       
  Daarnaast zamelen we kantoorafval (klein huishoudelijk afval), papier/ karton en klein chemisch afval apart in.
       
       

DVD's of CD-rom cards

Seminar registratie

Nieuwsbrief video

Instructiefilms

Bedrijfsfilm